De 5 Elementen kookstudio biedt 3 cursussen aan. Graag bieden wij de particulier een algemene basiskennis cursus om het verteringsstelsel in het lichaam te versterken. Dit doen we door met name de milt & maag juist te voeden.

Voor degene die graag af wil vallen, maar dit verantwoord wil doen hebben we een afval cursus i.c.m. een afval traject opgezet. Hierin leer je hoe je je lichaam het beste kunt voeden, en begeleiden we je tegelijkertijd met consulten en accupunctuur. Tezamen zullen we zorgen dat je lichaam gezond weer in shape komt!

Ben je therapeut maar weet je nog niet veel van de invloed van voeding op het lichaam? Meld je dan aan voor onze cursus voor therapeuten! In deze cursus laat ik je zien welke invloeden eten hebben op het lichaam, en waarom voeding zo een belangrijke basis is.

Verantwoord afval cursusMaag & milt versterken cursusVerdiepingscursus voor therapeuten

“De 5 elementen voeding helpen je lichaam in balans te brengen. Je hebt bijvoorbeeld last van oprispend maagzuur. Dit kan o.a. door stress veroorzaakt zijn. Mijd scherpe ingrediënten zoals ui, prei en peper (het mag in lichte maten gebruikt worden) en drink brandnetel – zoethout thee. Ook voldoende water drinken kan de klacht onderdrukken.”

Meedoen met deze cursus

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  • Recepten mee
  • Datum in overleg
  • Vanaf 6 deelnemers