Consult en praktische begeleiding

Consult aanvragen

Consult

 
Als er behoefte is aan individueel advies kan er een consult aangevraagd worden. Over het algemeen zijn er 3 consulten nodig om iemand gedegen te kunnen helpen. Let wel dat het verhelpen van de klachten de nodige discipline van u vraagt! De kosten bedragen €50 per consult.

 • Eerste consult

  Voor het eerste consult neemt u een eetverslag van 3 opeenvolgende dagen mee. Tijdens het consult wordt er een klachtenformulier ingevuld en krijgt u alvast een aantal recepten en tips mee. Dit consult duurt ongeveer een uur.

 • Tweede consult

  Tijdens het tweede consult gaan we in op de 5 elementen en uw klachten. Hierbij wordt u voorgelicht over welke voedingsmiddelen u kunnen helpen om de klachten te verminderen. Wederom krijgt u recepten mee naar huis die toegespitst zijn op uw situatie. Vergeet daarom uw map niet mee terug te nemen! Het tweede consult vindt ongeveer 2 weken na het eerste consult plaats.

 • Derde consult

  Het derde consult zal gebruikt worden om u wat praktische tips te geven voor in uw eigen keuken. Mocht er behoefte zijn aan een kookles dan zal dit in het derde consult plaatsvinden. Uiteraard wordt deze kookles toegepast op uw situatie. De kookles zal gegeven worden in groepsverband, waarbij de groep uit maximaal 8 deelnemers zal bestaan.


“De 5 elementen voeding helpen je lichaam in balans te brengen. Je hebt bijvoorbeeld last van oprispend maagzuur. Dit kan o.a. door stress veroorzaakt zijn. Mijd scherpe ingrediënten zoals ui, prei en peper (het mag in lichte maten gebruikt worden) en drink brandnetel – zoethout thee. Ook voldoende water drinken kan de klacht onderdrukken.”

Consult aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Recepten mee
 • Datum in overleg
 • Vanaf 6 deelnemers