Anders eten voor een betere spijsvertering

Persoonlijke voorlichting

Om iedereen kennis te kunnen laten maken met de manier van 5 elementen koken worden er een aantal voorlichtingsavonden georganiseerd . Door middel van een presentatie worden de 5 elementen uitgelegd. Daarna is er een moment om vragen te stellen.


Introductie tot 5 elementen
Cursussen

Als je bepaalde klachten hebt kun je je inschrijven op een specifieke cursus. Deze bestaat uit minimaal 2 avonden. De eerste avond is het versterken van je spijsvertering en er wordt een klachten formulier ingevuld. Op de tweede cursus avond gaan we verder in op de klachten en de voedingsmiddelen die deze klachten verminderen of laten verdwijnen.

De cursussen zijn op donderdag 18 januari, donderdag 1 februari en donderdag 22 februari

Meer over cursussen
Consulten:

Voor het consult vragen wij je om een klachtenformulier in te vullen. Dit formulier, samen met een door je bijgehouden voedingslijst, vormt de basis voor het tweede consult. Hierin kunnen wij je adviseren hoe je uw voeding aan kunt passen zodat de opgeschreven klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Het derde consult zal bestaan uit een kookles, waarna je de recepten mee krijgt. Het is natuurlijk de bedoeling dat je de aangegeven ingrediƫnten thuis ook toe gaat passen zodat je klachten niet meer terug komen!

Verhelp je klachten
Hout
Vuur
Metaal
Aarde
Water